top of page

Üdvözlöm

a Dr. Jenei László Ügyvédi és Ingatlanközvetítő Iroda honlapján.

Dr. Jenei László ügyvéd, végrehajtási jogi szakjogász vagyok az Iroda alapítója és irodavezetője.

A jog számos területén, köztük minisztériumi, banki, és bírósági végrehajtói területen szerzett széles körű szakmai tapasztalatom által tudok magánszemélyek, vállalatok és társasházak számára jogi szolgáltatást nyújtani céljaik elérése, illetve egyéb jogi érdekeik megvalósításának elősegítése érdekében.

Munkavégzésem során előre felépített stratégia mentén, többlépcsős eljárásrendet követek. Ügyfeleimet hatékony módon képviselem peres és nemperes eljárások keretei között, ugyanakkor határozott álláspontom, hogy kellő hangsúlyt kell fektetni a felek közötti egyeztető tárgyalások lefolytatására. Amennyiben az ellenérdekű felek között sikerül konszenzust teremteni, a későbbiekben megindult hatósági eljárások is gördülékenyebbek és gyorsabbak lesznek.


Irodám a „Szakterületeim” menüpont alatt részletesen bemutatott jogterületek mellett  magas fokú tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik Végrehajtási jog és a követeléskezelés, Családjog, valamint az Ingatlanjog területén. Mindemellett az Iroda az Ügyvédi tevékenységről szóló törvény rendelkezései alapján kiegészítő tevékenységként ingatlanközvetítő tevékenységet is folytat. Ezen ingatlanközvetítő tevékenység ügyvédi iroda által való megvalósítása azt a garanciális jogbiztonságot nyújtja ügyfeleim számára, amely az ügyvédi tevékenység keretei között is biztosított. Az Iroda által kifejtett ingatlanközvetítő tevékenységről részletesebben a "Ingatlanközvetítés" menüpont alatt olvashatnak. 

jene_uj2_edited.jpg
bottom of page